Coki Nieto és un jugador atípic. De fet, malgrat una relativa manca de potència, destaca a l'esquerra per la seva qualitat tècnica i motricitat. Padel Magazine reunió el campió d'Espanya a Monterrey per conèixer-lo millor.

Le padel és car

Lorenzo Lecci Lopez: Per a la gent que no conegui la teva història, explica'ns com vas començar a jugar padel.

Coki Nieto: “Estava jugant en un club prop de casa meva, perquè el meu pare jugava tornejos. Jo era el clàssic nen pesat que va entrar al camp tan bon punt tenia cinc minuts per jugar contra el vidre. És cert que sempre he jugat padel i això va facilitar les coses. Vaig començar molt tard a prendre classes padel, als 13 o 14 anys. Vaig poder obtenir una beca de la fundació Damm que em va permetre finançar-me : ens agradi o no, per jugar padel costa diners. El preu de la raqueta, els desplaçaments per participar en tornejos...”

Conec els meus punts forts

Lorenzo Lecci López: I ara ets un professional i jugues amb Di Nenno! Com et vas sentir amb aquest jugador?

Coki Nieto: “Quan em va trucar no vaig dubtar ni un segon. Va ser una gran oportunitat per a mi. És cert que podríem haver guanyat més partits en tres sets, però el nivell de joc hi és. Crec que el puc ajudar una mica més, però la química és bona dins i fora de la pista.

Lorenzo Lecci López: Ets un jugador d'esquerra ni potent ni alt. Quins són els teus punts forts per jugar en aquesta posició?

Coki Nieto: “Sóc un jugador que té com a punt fort la defensa. Sóc un jugador atípic, però sé el que tinc. No intentaré un cop des de darrere de la línia. Sóc ràpid en la transició, tinc bones volees. Aprofito al màxim el que tinc i això és el que em permet guanyar partits.

Coki Nieto Starvie 2022

No és espanyol!

Lorenzo Lecci López: Ho sabem Di Nenno estarà amb Stupa la propera temporada. Quin és el teu projecte?

Coki Nieto: "Tinc un projecte però no l'anunciarem en aquest moment".

Lorenzo Lecci López: Dóna'm una pista, és espanyol?

Coki Nieto: "No és espanyol... amb això, ja t'ho he dit tot!"

Lorenzo Lecci López: Aquest Major a Mèxic està al nivell de Roland-Garros, Roma Major o Doha?

Coki Nieto: "Sí, crec que hi ha mala sort amb la pluja, però si parlem de les infraestructures és excel·lent. Tot es fa perquè tot sigui perfecte, i sens dubte depèn de la resta de Majors de la temporada. Totes les pistes són molt bones.

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !

etiquetes