Durant l 'Obertura de Padel A més, el famós club parisenc que recentment va obrir les seves portes amb el seu 2 padel indoor va ser clarament envaït per jugadors del Bois d'Arcy, oferint així una semifinal 100%. Padel Club ”.

Julien Maigret / Benjamin Tison va guanyar el P250 de Beauchamp en 2 sets contra la parella Gay / Schmitz.

Sébastien Gay està definitivament a tots els llocs adequats des que va guanyar el p100 de Padel Més. Certament, era un torneig de categoria inferior, però s’havia de fer i sobretot encadenar 2 finals seguides.

Tingueu en compte el partit molt ajustat a quarts de final de la parella Mannarino / Rebuffé que no va anar lluny d’enderrocar una de les parelles favorites del torneig: Pommier / A. Maigret. Mannarino / Rebuffé finalment es va inclinar el 6/4 el 4/6 el 10/6.

Morgan Mannarino va sortir així del seu barret Erwan Rebuffé, un jugador que tornarem a veure al circuit, ja que encara està en el seu debut al món de padel.

Què dir de Benjamin Tison? L’esquerra que seguim veient darrerament. Primer a Lió i la seva final durant aquest P500 (Padel Club de Lió - Padel central Padel), després a la P500 de Clermont (Hpark) i ara a la P250 de Beauchamp (Padel Més 95). 3 socis diferents, 2 victòries i una final. No està malament.

Cada vegada es parla més dels nòrdics. Ara podeu bloquejar les vostres entrades per a una doble confrontació Nord / Sud: