Ale Galan i Juan Lebron van tornar a estar intractables aquesta nit guanyant el Premier Padel Madrid P1 contra Paquito Navarro i Martin Di Nenno després d'un suspens sense alè de 2: 28. Al Wizink Center, el número mundial a Roma, amb una puntuació de 1/5 7/6 2/6.

El públic amb Paquito/Di Nenno

És el millor partit padel que pugui existir. La tercera final de quatre tornejos de Premier Padel amb el mateix cartell. Paquito i Di Nenno van guanyar a Doha, mentre que Lebron i Galan es van venjar a Roma.

L'inici del joc és equilibrat. Els quatre homes estan jugant en el seu millor moment, suggerint un partit de bogeria. El Wizink Center canta el nom de Paquito. El públic madrileny ha escollit el seu campament.

A 4/3, Paquito i Di Nenno aconsegueixen un break point. Juan Lebron intenta la petita amortització però la pilota es queda a la xarxa. El descans està fet, el públic s'exulta.

Però és molt difícil agafar un conjunt del nº1. No es rendeixen mai i després de salvar diversos punts de set, tornen. Quan semblava que el set s'anava cap al tie-break, Martin Di Nenno s'ha pres les coses i ha guanyat el primer set! Paquito està enlluernat. 7/5

Lebron i Galan tornen

Lebron i Galan s'emeten després del descans. Tornen a la pista i fan el descans d'entrada.

No deixen cap possibilitat que els seus oponents tornin, i fins i tot aconsegueixen el punt a casa amb un segon descans. El joc gira.

Alejandro Galán s'emporta una mica més i això marca la diferència. Aquesta setmana, el madrileny li ha costat entrar als seus partits, però un cop a dins, el seu nivell de joc ha estat fatal per als rivals.

Lebron i Galan porten el partit al tercer set. 6/2

Setè títol en tretze finals

Sense rendir-se, la parella hispanoargentina va tornar a l'atac a l'inici del 3r set: els quatre primers partits van ser equilibrats, però els espanyols van aguantar. Pitjor, són ells els que aconsegueixen el descans per separar-se 3/2, després 4/2.

Galan i Lebron a Madrid
Galan i Lebron vencen a Madrid

Paquito Navarro encara té una certa extravagança, però rep el cop físicament, mentre que Di Nenno es manté impecable en defensa, incapaç de marcar la diferència en atac. Al contrari, Lebron puja el seu nivell de joc i Galan és imperial al final del set.
El número 1 torna a trencar-se i guanya 6/3, guanyant la seva setena final de la temporada, de les 13 disputades.

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !