El P1000 del Chantilly Club de Villeneuve d'Ascq va veure la victòria del cap de sèrie número 1 format per Adrien Maigret i Jean-Thomas Peyrou.

Els favorits van mantenir la seva posició a Villeneuve d'Ascq i, com era d'estranyar, els quatre primers classificats van acabar entre els quatre primers llocs. Com era d'esperar, Adrien Maigret i Jean-Thomas Peyrou van guanyar el torneig, amb una victòria a la final contra Le Saux/Raichman: 6/3 6/3.

Si el cap de sèrie 1 s'haurà assegurat en general al Nord, encara haurà patit als quarts de final davant els joves Simon Wagner i Yanis Muesser: 7/6 3/6 6/4! Cap de sèrie 8, Muesser i Wagner van acabar en 5è lloc.

Per a aquells que vulguin fer una ullada a les taules de classificació, les trobareu a continuació:

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !