El cap de sèrie número 1 del primer P2000 del 2021 haurà fet la feina, amb una victòria a la final contra Nallé Grinda i Alex Ramillete.

Com passa amb les noies, el cap de sèrie número 1 ha guanyat la final de la P2000 de Perpinyà, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Le Mas. En contra de la sorpresa del torneig, la parella beneficiada d'a Wild-Card Grinda / Rammilete, els jugadors de la selecció de França es van mostrar molt seriosos per oferir-se una victòria en tres sets.

De fet, després d’haver dominat el primer acte el 6/2, Ben i Johan van ser més imprecisos a la segona ronda. Molt sòlids, Grinda i Ramillete van jugar un padel d’alta qualitat per mantenir-se en una ronda a tot arreu i fer que els francesos perdin el seu primer set des de l’inici de la competició.

Físicament més forts, els jugadors 82 i 109 de la classificació del WPT no van entrar en pànic i van començar la tercera ronda amb molta intensitat, lluitant contra tots els punts i trencant els seus adversaris.

Ben Tison bala després del vidre P2000 Perpinyà

Finalment guanyen 6/2 4/6 6/1 i guanyen el primer torneig de la FFT Padel Tour de 2021. Merescut donat el nivell de joc que van mostrar durant la competició.

Per al seu primer torneig junts, Nallé Grinda i Alex Ramillete van superar totes les expectatives i van quedar impressionats deixant caure diverses llavors. La seva medalla de plata premia un cap de setmana magnífic.

Finalment, en el partit pel tercer lloc, va ser la parella Auradou / Valsot qui va dominar Authier / Lopes.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !