P2000 PH: Cyril Hanouna acaba 22è amb el seu primer P1

Associat amb Teo Zapata, el "compi" de Benjamin Tison al circuit de World Padel Tour, va respondre l'amfitrió estrella de C8 present per invitació de Padel Horitzó per a aquest primer P2000 de l'any.

Acostumat a pistes i competicions, Cyril Hanouna tanmateix va viure una gran primera amb aquest torneig, en la categoria “Alt Nivell”.

Eliminat als vuitens de final per una parella forta Yann Auradou i Manuel Vives, va jugar els seus tres partits de classificació i va aconseguir el seu principal objectiu: “guanyar almenys un set”.

De fet, durant la seva última reunió en contra Moura / Garcia, l'amfitrió i la seva parella van aconseguir guanyar un set.

Malauradament per a ells, s'inclinen davant el Super Tie-Break.

Puntuació final: 7-5 / 5-7 / 10-3.

Més aviat satisfactòria per a qui ocupa el lloc del 350è francès i que esquitxa els diferents tornejos parisencs.