Associat amb Teo Zapata, el "compi" de Benjamin Tison al circuit de World Padel Tour, va respondre l'amfitrió estrella de C8 present per invitació de Padel Horitzó per a aquest primer P2000 de l'any.

Acostumat a pistes i competicions, Cyril Hanouna tanmateix va viure una gran primera amb aquest torneig, en la categoria “Alt Nivell”.

Eliminat als vuitens de final per una parella forta Yann Auradou i Manuel Vives, va jugar els seus tres partits de classificació i va aconseguir el seu principal objectiu: “guanyar almenys un set”.

De fet, durant la seva última reunió en contra Moura / Garcia, l'amfitrió i la seva parella van aconseguir guanyar un set.

Malauradament per a ells, s'inclinen davant el Super Tie-Break.

Puntuació final: 7-5 / 5-7 / 10-3.

Més aviat satisfactòria per a qui ocupa el lloc del 350è francès i que esquitxa els diferents tornejos parisencs.