El primer estava previst per a un cap de setmana a finals de març; En cas de força major, Christophe Henry i Alexandre Seyller finalment es van trobar socis aquest cap de setmana, i amb raó! 1r de feina a la classificació del dissabte al matí, els 2 professors de 4Padel Estrasburg va guanyar el darrer punt diumenge per obtenir un primer èxit comú.

L’equip del centre d’Estrasburg tenia tots els motius per estar satisfet aquest diumenge al final de la tarda. El primer torneig de "post-contenció" va ser un èxit, com ho demostren: un camp de gran qualitat i nombrós (1 equips), una gestió del lloc controlada durant tot el cap de setmana (es requereix una normativa sanitària) i somriures a totes les cares.

Si les llavors de la classificació s’han dominat el dissabte, va ser la pluja freda dels quarts de final on només la llavor 1 (Alexis Clément i Olivier Stauffer) aconsegueix passar la trampa. Davant dels qualificats Brice Ludwig i Maxime Romanperò, la marxa va ser massa alta a la semifinal malgrat una lluita aferrissada en 1 sets (una raqueta va pagar el preu ...).

A l’altra part de la taula, els futurs guanyadors havien de treballar en dos sets ajustats contra la parella forta Charles Georg i Yannis Muesser que havien sobrevolat els seus quarts de final al matí. A la final, amb alguns bons punts, ho és Christophe Henry i Alexandre Seyller qui van ser els més forts per concloure aquest bon cap de setmana de padel.

Si el final de l’estiu promet ser més tranquil en termes de competicions per a 4 personesPadel Estrasburg, l’inici de curs es prepara ara amb una P500 homes anunciats per al cap de setmana del 19/20 de setembre i es programarà un torneig (o més) cada mes.

Tot i que va descobrir el padel Fa uns deu anys a Itàlia, Vincent només s'hi va dedicar després de massa "primeres" en tornejos de tennis. No molt millor bandeja, va ser reciclat com a àrbitre, l'única manera de seguir present en el moment de la final! Amant de l'esport en general, aquest normand expatriat a Alsàcia intentarà fer-vos viure les notícies del Padel al “Gran Orient”.