Aquest cap de setmana va tenir lloc el torneig padel P100 al club Pyramides, a Port-Marly, a les Yvelines (78). Va ser guanyat per Pérez / McCulloch.

Per als aficionats als torneigs padel, hi havia molt a fer aquest cap de setmana a les Yvelines! A més del P250 de Bailly-Noisy, el club Pyramides de Port-Marly va oferir un P100. I el mínim que podem és que ho fos un èxit, amb no menys de 28 equips inscrits, incloses 16 en gallines.

Pérez / McCulloch: els reis de les piràmides

Al final, això és així Felipe Pérez i Sebastien McCulloch que va guanyar la final el 6/4 el 7/6 contra Thomas Gest / Vivien Duport. Una gran victòria per a la parella franco-espanyola, sobretot perquè van aconseguir vèncer als favorits de la competició a la final. El tercer lloc correspon a Olivier Barray / Anthony Dowdoswell contra Peutat / Cherrak 6/1 6/1.

És important destacar que s’han jugat tots els partits de classificació. Al final ho són 60 reunions que van tenir lloc durant aquest P100. Nada Majdoubi, representant Bullpadel, era present per provar els equips.

Les piràmides: una gran dinàmica

Per al club Pyramids, el proper gran esdeveniment serà un P2000De De l'11 al 13 de setembre del 2020 !

Jugador, l 'acadèmia de tennis del Club des Pyramides té la intenció de fer un pas endavant aquest any a la padel.

El gerent Padel, Jerome Inzerillo, un dels millors jugadors francesos, també n'és l'organitzador padel. Ens garanteix que “altres proves de padel Al club Pyramides hi haurà previstos torneigs d’oci, ​​però també esdeveniments d’elit com el previst per al proper mes de setembre".

Finalment pràctiques padel s’organitzarà a les Piràmides. Així que no hi ha excuses per no venir al club!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !