Pierre Perez Le Tiec rememora la seva recent victòria amb Jérémy Garcia al camp P1000 des de Créteil. També comparteix els seus punts forts i objectius amb nosaltres.

La trobada amb Damien Lozano...

"Vaig jugar per primera vegada a padel el 2019 al club amistós de Padel Arena de Rouen, d'on sóc. De seguida vaig entendre que era un esport que podia gaudir i que, sobretot, no desperta el dolor que sento a una pista de tennis. Només vaig jugar molt poques vegades els primers anys, unes deu vegades l'any, incloent alguns tornejos amb Victor Humbert, el meu primer company, i va ser només el novembre de 2022, quan vaig conèixer Damien Lozano, que vaig començar a jugar tornejos amb més regularitat (P500 després P1000).

Pierre Perez Le Tiec i Damien Lozano

Amb el Damien hem anat fent els passos un per un quasi exclusivament junts, ja sigui al rànquing o al camp. No sempre va ser fàcil i vam haver d'esperar molt abans de guanyar el nostre primer títol P1000.

No podem muntar entrenaments reals perquè estem molt ocupats amb la nostra vida professional i perquè vivim a 800 quilòmetres els uns dels altres. Però jugant junts hem aconseguit progressar i millorar el nostre joc a poc a poc. El fet que ell i jo fóssim bons en el tennis ens va donar una mena de bases sobre les quals podríem construir".

"Tinc la sort d'haver conegut al Damien, que és un personatge! És una màquina de memòria i des que el conec, m'ha portat a les seves aventures.

Gràcies a ell vaig descobrir l'illa de la Reunió, que ell coneix molt bé, on vam tocar un P1000. Però per culpa d'ell, gairebé vaig perdre l'avió, ja que per a una sortida prevista per diumenge al vespre a Orly, ens vam quedar atrapats a la P1500 de Bordeus el mateix matí amb el seu cotxe avariat i una vaga nacional de la SNCF...".

Punts a treballar

“Intento ser el més complet possible, però encara hi ha molts aspectes del meu joc que m'agradaria millorar amb el temps. Crec que sóc intel·ligent a la pista, m'encanta la dimensió tàctica padel i també crec que tinc una “mà” força decent, que em permet dirigir el joc com vull sense massa malbaratament. Pel que fa als meus punts febles, prefereixo guardar-los per a mi per no donar massa informació als meus futurs oponents (riu).

Els seus objectius

“Sóc tennista i padel al Country Sports Club de Perreux-sur-Marne. Ens hem organitzat perquè a partir del curs vinent hi pugui dedicar més temps padel i participar en més tornejos que en anys anteriors. Espero entrar aviat al top 30 francès i, amb el temps, apropar-me una mica als millors. E

donat que recórrer el circuit francès genera nombrosos costos, no em quedarà més remei que trobar socis o patrocinadors que em donin suport en el meu projecte esportiu. Espero que l'any vinent sigui un punt d'inflexió que em permeti, si els resultats segueixen, considerar altres perspectives”.

Victòria a la P1000 de Créteil amb Jérémy Garcia

“En general, el torneig ens ha anat bé amb una semifinal molt competitiva. A la final vam trobar solucions tàctiques que ens van permetre guanyar avantatge i mantenir la pressió durant tot el partit. Estem molt contents amb el resultat perquè Yanis i Jérémy són rivals molt competitius”.

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.