Premier Padel Major de Mèxic: Bela i Coello triomfen

Fernando Belasteguín i Arturo Coello van guanyar ahir a la nit la primera edició de la Premier Padel Major de Mèxic. L'argentí i l'espanyol van vèncer a la final a Sanyo Gutiérrez i Agustín Tapia en tres sets (6-3, 3-6, 6-3), guanyant així el seu primer torneig. Premier Padel. La final, jugada davant dels aficionats mexicans al GNP Stadium de Monterrey, va resultar emocionant.

El quart Major de la temporada es va veure frustrat pel temps: a principis d'aquest diumenge, Sanyo i Tapia havien va guanyar la primera semifinal, ajornat a dissabte per pluja, guanyant per 6-2, 6-7, 7-5 contra Chingotto/Garrido. Bela i Coello eren ells va vèncer Di Nenno/Nieto en dos sets ajustats (7-6, 6-4). Aquests últims, doncs, van jugar la seva segona final al circuit Premier Padel, després de veure com se'ls escapava el trofeu a Mendoza, a favor de Stupa i Lima. Però aquesta vegada, Sanyo Gutiérrez i Agustín Tapia no van poder evitar que el “jefe” i la seva jove parella fossin coronats.

Fernando Belasteguín va elogiar després del partit els “esforços de l'organització i dels jugadors [nota: davant les condicions meteorològiques]. Estic molt content i per fi em puc sentir bé després de guanyar el meu primer campionat. Premier Padel". Hem de creure que els seus 62 tornejos guanyats al WPT no són suficients per a aquest insaciable campió de 43 anys!

Cites dels campions i fotos oficials

Les reaccions posteriors al partit dels guanyadors es poden trobar al compte oficial de Twitter de Premier Padel (ENLLAÇ AL VÍDEO):

Fernando Belasteguín: “Recordo des de Monterrey l'esforç de l'organització i dels jugadors. Estic molt content i per fi em puc sentir bé després de guanyar el meu primer campionat. Premier Padel".

“Si ho dones tot, si et concentres al 100%, els resultats arriben. Estic molt content d'haver pogut guanyar aquest Major i d'haver-ho fet al costat de Fernando Belasteguín”, ha afegit Artuo Coello.

La final o els seus moments destacats es poden reviure a la Canal de YouTube de Premier Padel.