Premier Padel Brussel·les P2 – Arturo Coello i Agustín Tapia... evidentment

Les setmanes se succeeixen i són similars per als número 1 mundials que van obtenir el seu bitllet per a la final de Brussel·les P2. Arturo Coello i Agustín Tapia van guanyar en dos sets contra Mike Yanguas i Javi Garrido. 6 / 3 6 / 4.

La màquina Coello/Tapia torna a colpejar, classificant-se per a una nova final al circuit Premier Padel. Mike Yanguas i Javi Garrido van fer una gran batalla al camp. No obstant això, el descans es concedeix ràpidament a la primera volta, a 2/1 per als números 1. Tot i les tres oportunitats per tornar al marcador, el estrangers d'aquesta reunió no va poder aprofitar aquestes oportunitats. Això fa 6/3 per Coello/Tapia.

A la segona volta, Arturo Coello i Agustín Tapia no van donar cap possibilitat als seus oponents, no concedir un sol punt de trencament. La motopropulsadora estava en moviment i la parella Mike Yanguas / Javi Garrido no hi van poder fer res. Després 1h30 de combat, finalment es van inclinar 6/3/6/4.

és una nova final per Arturo Coello i Agustín Tapia que trobaran, demà, Federico Chingotto i Alejandro Galán, en una reunió que ja s'assembla a a clàssic.