és un final molt especial a Brussel·les entre Arturo Coello / Agustín Tapia et Federico Chingotto / Alejandro Galan, en marxa. Tot i que el partit podria haver acabat fa molt de temps, anem cap a un tercer set decisiu.

De fet, la nova parella Xingalan tenia cinc pilotes de partit durant el segon set (3 al servei contrari, 2 al servei d'Alejandro Galán). Excepte que, un error arbitral reiniciarà completament aquest partit, galvanitzant a Arturo Coello una mica absent dels debats.

Amb un break de 5/4, Arturo Coello i Agustín Tapia juguen una contraataca alhora. Una pilota que passarà per la finestra posterior. Excepte que, l'àrbitre anuncia que els dos jugadors han tocat la xarxa, abans que la pilota surti fora del terreny de joc.

Es demana l'arbitratge de vídeo i la decisió és senzilla: "xarxa sense tocar“. No obstant això, tal com l'àrbitre havia anunciat l'èxit net avant si la pilota està fora dels límits, el punt s'ha de tornar a jugar. Òbviament, Arturo Coello no està satisfet amb la decisió i s'inicia una llarga discussió entre tots dos. Malauradament per a l'espanyol, la decisió és irrevocable.

Enfadat, Arturo Coello llança una pilota. Li costarà advertència… cosa que evidentment no serà del seu gust. Si assumeix el seu comportament"virulent", diu aquesta frase a l'àrbitre: "Qui t'adverteix per l'error que acabes de cometre?"

En qualsevol cas, això permetrà que els número 1 del món tornin a aquest partit i tornin a un set a tot arreu!

Gwenaelle Souyri

Va ser el seu germà qui un dia li va dir que l'acompanyés a una pista. padel, des de llavors, Gwenaëlle no ha sortit mai de la cort. Excepte quan es tracta d'anar a veure l'emissió de Padel MagazineDe World Padel Tour… o Premier Padel...o els campionats de França. En resum, és una fanàtica d'aquest esport.