No hi ha cap sorpresa ja que les dues millors parelles mundials, senyores i senyors, es troben a la final.

Entre les noies, els bessons Alayeto van haver de lluitar contra el Llaguno / Amatriain a la semifinal i guanyar en 3 sets. Un recorregut no tan obvi per a la primera parella mundial que està seriosament desconcertada en aquest Masters. Tot el contrari que Salazar / Marrero en un núvol des de l'inici de la competició i que supera la parella Ortega / Sànchez 6/1 6/3. La final femenina començarà a les 10:30 del matí.

Entre els homes, Fernando Belasteguin va ser el jugador que va mirar a l'inici del torneig a causa dels seus problemes físics. I de moment comet un error impecable i fins i tot sembla per sobre de Pablo Lima en coherència. Tingueu en compte, però, l’enorme PAR3 que va fer el brasiler contra Juan Martin Díaz i James Lebron derrotat en 2 sets a la meitat. Sanyo / Sánchez guanya Galan / Diaz en 2 sets. Un partit amb alts i baixos. La final masculina tindrà lloc just després de la final femenina.

Tingueu en compte que la final masculina s’emetrà en directe al canal esportiu espanyol GOAL.

Foto : World Padel Tour