Resum Dia XNUMX - El meu Padel Torre Beausoleil

El primer dia de la taula final de My Padel Gira de Mònaco al magnífic entorn del tennis Padel El Sol s’acaba. Aquest dia dedicat als vuitens de final i als quarts de final haurà complert totes les seves promeses amb espectaculars partits de suspens.

8è excepcional

Amb prou feines vam tenir temps d’aixecar-nos del llit i ens van regalar uns vuitens de final, especialment el partit entre Robin Haziza i Jérémy Scatena contra Juan Tello (16è del món) i Laurent Bensadoun.

Després d’un primer set guanyat 6/1 per la parella Tello / Bensadoun, els dos amics francesos es van recuperar ràpidament guanyant el segon set 6/3. Després d’haver salvat un punt de partit, finalment va ser la parella Tello / Bensadoun qui va guanyar 11/9 al super tie-break.

Als quarts de final, Tello / Bensadoun també va tenir un partit molt dur ja que va acomiadar Ritz / Ferrandez el 3/6 6/2 6/4.

Per la seva banda, la parella en forma del moment Adrien Maigret / Benjamin Tison va mantenir el seu lloc malgrat algunes dificultats per desfer-se de Sébastien Preauchat i Cyril Boronad al vuitè lloc. També van necessitar tres sets per classificar-se a les semifinals contra Moreau / Fouquet.

A la semifinal de demà al matí, segur que tindrem dret a un xoc èpic entre Maigret / Tison contra Tello / Bensadoun.

A l’altra part de la taula, Bastien Blanqué i Johan Bergeron, número 1 francès, van mantenir el seu rang superant primer la parella Kuzaj / Monville (6-0 6-1) i després la parella Corbelli / Leygue a quarts de final -final (6-3 6-2).

Un inici perfecte de torneig per a ells, encara que sabem que els campions francesos de padel al títol també es beneficiaran d’un joc de taula més assequible.

Tot i això, tindran molt a fer a la semifinal, ja que s’enfrontaran a la parella formada per Federico Chingotto (17è món) i Mati Ortiz (entrenadora de tennis) Padel Soleil i la parella argentina Tello / Chingotto).

Els argentins també van tenir un rumb clar per pujar als darrers quatre. Primer van derrotar Laurent Boulade i Loïc Le Panse (cap de sèrie número 4) en el marcador de 6-4 6-4, després van encadenar-se en quart contra la parella Pierre Gauthier i François Authier (6- 4 6-2).

Lògica respectada per les dames

En les dones, la lògica es va respectar durant aquest primer dia.

De fet, les quatre primeres llavors del torneig acabaran a les semifinals.

Laura Clergue i Audrey Casanova van guanyar a quarts de final (6-1 6-1) contra Marion Safont i Emilie Guisier. S'enfrontaran a la semifinal amb Océane Kik i Line Meites, que van guanyar els seus quarts de final 6-4 6-2 contra la parella Guez / De Kermadec.

Finalment, l’altra semifinal s’oposarà a Géraldine Sorel i Mélissa Martin contra Virginie Pironneau i Fiona Ligi. La parella Sorel / Martin va guanyar el seu quart per 6-1 i 6-1 mentre Pironneau / Ligi avança després de guanyar un 7-5 per 6-2 al quart. Tingueu en compte la lesió a l'espatlla de Virginie Pironneau, que es podria retirar demà al matí.