El cap de setmana va ser ric en P100. És important assenyalar que aquests P100 permeten competir a jugadors menys experimentats. Més enllà de l’interès per la competició, aquests tornejos són càlids i permeten compartir l’esport entre homes i dones durant els torneigs mixts. Revisió dels resultats del P100.

• Tc Sarladais

El primer torneig P100 de la temporada va tenir lloc aquest dissabte 14 de setembre a les dues pistes del Madrazès. Vuit equips van participar a la prova de dobles masculins i es van dividir en dos grups de classificació que van establir les llavors de la taula final. Paul Damez i David Garces-Bosch van guanyar 8/6 2/6 a la final contra Mathieu Soulié i Sébastien Gallais. Johan Guy i Franck Besse van completar el podi per davant de Stéphane Grassi i Philippe Chaulet.

Els dobles femenins i els dobles mixtes, previstos per a diumenge, van ser cancel·lats per la manca de participació.

• Saujonnais

Tc Saujonnais va inaugurar els seus jutjats de padel amb la presència del vicepresident de la FFT Alain Moreau, i amb un P100 homes. Victoire de Vedrenne / Beau davant Thoumere / Malterre.

• Tc Sant Victoret

Tennis-Padel El club Saint-Victoret va organitzar el seu primer torneig Padel P100 el cap de setmana del 13 al 15 de setembre del 2019. Es van inscriure 9 equips a aquest torneig en instal·lacions recents, 2 pistes exteriors construïdes el maig del 2019. Es van jugar jocs molt bonics en un ambient fantàstic.
Guanyador del torneig la parella Gonzalez Rafaël i Rousset Charlie per davant de Bouganim Benjamin i Gamell Fabien. El tercer lloc correspon a Séjourné Didier i Villatte Arnaud.
Un agraïment al municipi per les instal·lacions i a l'equip format per Benjamin Bouganim, Fabien Gamell i Jean-Pierre Fritz, president de tennisPadel de Saint-Victoret per a l’organització del torneig.
Gràcies també a Eric Diard, diputat, i a Marie-Claude Rigaud, consellera regional, per visitar-nos a l’entrega de premis.
  • Tc Gemenos

P100 Mixta Padel TC Gemenos veu la victòria d'Adeline Nadal i Thomas Cavalier contra Anne-Laure Panichi i Jean Brucculeri. Els 21 equips d’aquest cap de setmana ens van oferir un gran espectacle i un ambient fantàstic. Pròxima reunió del 30 de setembre al 6 d’octubre per a homes P500 i dones P250 els dies 25, 26 i 27 d’octubre.