Els torneigs regionals de padel els classificatoris per al Campionat de França es van celebrar els caps de setmana de 19 i 20 de juny així com 27 i 28 de juny 2021, (excepte el Normandie que va tenir lloc el cap de setmana passat). Aquests torneigs constitueixen la fase preliminar de la campiót França de padel 2021 que tindrà lloc a finals de setembre.

Obteniu més informació sobre el campionat de França

Al llarg dels dos caps de setmana, les millors parelles regionals van competir per accedir al campionat nacional. Els campionats regionals s’organitzen sota un torneig P1000, en dues categories: Senyores i senyors.

Aquí teniu la llista de campions i finalistes per regió. Tingueu en compte que a causa de crisi sanitària a França, les regions d'ultramar ho han deciditNo organitzo els seus campionats regionals.

Per tant, les parelles de color verd aniran al campionat de França, igual que les parelles amb jugadors que van participar al Campionat d’Europa. El que ens dóna:

• Mai Vo / Amélie Detriviere, Alix Collombon / Léa Godallier, Mélissa Martin / Fiona Ligi, Wendy Barsotti / Lucile Pothier, Marianne Vandaele / Charlotte Soubrie i Kristina Clément / Virginie Pironneau  a les dames
  • Benjamin Tison / Johan Bergeron, Bastien Blanqué / Thomas Leygue, Adrien Maigret / Jean-Thomas Peyrou, Jérémy Scatena / Robin Haziza, Jérôme Inzerillo / Maxime Moreau, Laurent Bensadoun / Sébastien Corbelli, Florian Valsot / Yann Auradou i Alexandre Leruste / Matthieu Armagnac en homes

Per a aquells que encara no figuren a la llista, no s'ha acabat, ja que són en total 32 parelles que competiran al campionat de França tant masculí com femení, per tant, hi haurà redactat!