Què podria ser millor que belles nits d’estiu per organitzar l’última prova de classificació de la Nacional Padel Copa?

El passat dilluns i dimarts, 4 equips van participar a l'esdeveniment femení organitzat al club St Ouen l'Aumône (95).

Primer torneig per a alguns jugadors que van poder aprendre molt d’aquests jocs, i el paper de llavor i favorit del torneig perfectament assumit per la parella Sabrina Rioja i Karine Terminet que van vèncer per primer lloc a la parella Delphine Lambert / Emmanuelle Schannes, 6/1 - 6/2.

Ben fet i gràcies a tots els participants per la seva participació i el seu bon humor.

Ens veiem a Ciutat del Cap per obtenir tots els classificatoris i ens veiem aviat al camp de St Ouen l'Aumône per a altres torneigs.