Le Padel Mestre França que va tenir lloc a la pista de Padel Roquettan va ser un gran èxit amb la participació de 32 dels 50 millors jugadors francesos de temporades passades.

Tot i el clima capritxós i les difícils condicions de joc del diumenge, el torneig va aconseguir acabar el dilluns de Pasqua a les 20:15 hores.

Els equips del sud van mostrar la seva superioritat general amb 7 classificats per a 1/4 de final i un valent equip de Lille, classificat per al benefici de 2 equips lesionats a la piscina. El PADEL ROQUETTAN també va estar ben representat a la darrera fase amb 4 equips en 1/4 inclosos 2 fins a la 1/2 final. D’altra banda, els parisencs i els lioneses no aconseguiran anar més enllà de la fase de grups, ja que el nivell era particularment alt.

La primera semifinal va fer que la parella de Niça, formada per un dels millors jugadors francesos Jérémy SCATENA associat amb Laurent BENSADOUN, recent guanyador de BEAUSOLEIL, guanyés amb relativa facilitat davant la sorpresa del torneig a aquest nivell, la parella BERBEN / PREAUCHAT 6/2 6/4.

La segona semifinal va ser èpica amb molts canvis. Mentre que la parella formada pel pare i el fill Patrick FOUQUET / Kevin FOUQUET semblava haver d’assegurar la victòria en un partit penjat, la parella MANNARINO / RITZ va salvar 3 punts de partit, un dels quals amb un improbable llançament, va empènyer la L’equip local fins al 2n tie-break va acabar guanyant el super tie-break. 3/6 7/6 11/9

A la final, el poder de SCATENA no va aconseguir compensar el bonic joc d'equip de MANNARINO / RITZ que es va atorgar aquest prestigiós títol de PADEL MÀSTERS FRANÇA 2015 6/4 6/4.

El proper torneig de padel Roquettan tindrà lloc a finals d’agost i serà un esdeveniment homologat per FFT.