Aquest cap de setmana va tenir lloc el P500 del club Ecully. Aquest torneig va ser una oportunitat per mesurar les millors parelles de Lió una setmana abans del Campionat de Lliga Alvèrnia / Roine-Alps que tindrà lloc a Esprit Padel a partir del 30 de juny. Finalment va ser la parella Sánchez / Levrat qui va mantenir el seu lloc guanyant malgrat un gran temor a la semifinal.

El camp era molt homogeni per a un P500 amb diversos parells classificats al top 100 francès. En favorits, les parelles Norman Sanchez / Jean-Yves Levrat i Maxime Boch / Benjamin Faure.

No va haver-hi cap sorpresa als quarts de final, tot i que Taboni / Hugot necessitava un gran tie-break per desfer-se de Salmon / Faure-Millot. A les semifinals, Cyril Spanelis i Thibault Perreon van marxar a dos punts del partit contra Sanchez / Levrat, però això no va ser suficient ja que les llavors número 1 del torneig van aconseguir revertir el partit per guanyar 7/6 al tercer.

A l’altra banda de la taula, Boch / Faure va dominar el seu partit i va guanyar en dos sets (6/4 7/6). Per tant, les dues primeres llavors del torneig es van trobar a la final del torneig i van ser finalment Norman Sanchez i Jean-Yves Levrat els que van guanyar a la final amb el marcador de 6/2 6/4. Tots dos jugadors demostren que estan plenament confiats abans dels importants terminis de les properes setmanes.

Aquest torneig finalment haurà complert totes les seves promeses amb bells partits, sol i bon humor. Gràcies a l'àrbitre Cyril Spanelis per la gran organització i per les fotos. Els jugadors del Lió es reuneixen aquest dissabte 30 de juny per a un torneig extremadament dur a Esprit Padel.