Santander: Tapia i Sanyo pateixen, passen els favorits

Entre els homes, els favorits han anat aquest dijous al quart de l'Open de Santander, de vegades amb dolor. Excepció notable: Tello / Chingotto, desaparegut... pel camí.

El cap de sèrie número 2 masculí s'ha embolicat aquest dijous al vespre a Santander: Agustín Tapia i Sanyo Gutiérrez han necessitat 25 partits i gairebé dues hores de joc per superar a Javier Barahona (43è del rànquing) i Javier García (45è).

Aquests últims van jugar de valent la seva sort durant els vuitens de final d'un WPT Open, fins i tot servint per al set a la primera ronda. Fins i tot van tenir un punt de set a 5/4, en un punt d'or, finalment guanyat per Tapia / Sanyo, que després va guanyar el partit decisiu.

Nou punts seguits

En el segon set, la parella Barahona/Garcia ha anat a l'atac, avançant 4-2. Va ser aleshores quan els favorits van anotar nou punts seguits per empatar el 4-4 i perdre per poc el descans en el partit 9. Però va ser a l'11 que els seus contrincants van abandonar els braços, abans d'encaixar un darrer partit blanc. Puntuació final 7/6 7/5.

Si van dominar la general amb només el 45% dels punts aconseguits en el partit, els espanyols van defensar el seu servei cinc vegades al punt d'or, mentre que els argentins només se'n van embutxacar dos.

A l'altre vuitens de final al final de la jornada, els cap de sèrie van imposar la seva llei.

Stupa i Lima impressionen

Paquito Navarro i Martin di Nenno es van desplegar sense tremolar contra Cepero i Moya (6/4 6/0). Els seus futurs rivals als quarts, Franco Stupaczuk i Pablo Lima, van impressionar en infligir un clar 6/3 6/1 a Garrido i Campagnolo, en l'espai d'una hora i dinou minuts.

A primera hora del dia, Galan i Lebron es va desfer de la parella Silingo / Belluati sense preocupar-se. Aquest divendres tenen una cita amb Ale Ruiz i Momo Gonzalez, que van lluitar durant més de dues hores contra Diestro i Pincho.

Un altre quart de final enfrontarà a Bela/Coello, fàcils vencedors de Ruiz i Bergamini, contra la sorpresa de la jornada, Javi Leal i Javi Rico, que van eliminar. Chingotto i Tello.

Pel que fa a l'últim quart 100% argentí, comptarà amb Tapia i Gutiérrez davant Capra i Sánchez, que van derrotar a Ruiz/Lijo en tres sets.