Ahir a Fuengirola va acabar el primer esdeveniment del circuit APT Padel Gira per Espanya. Un francès i un argentí es van coronar campions!

De fet, Jérémy Scatena i Facundo Dominguez va vèncer els argentins a la final Santiago Rolla i Luciano Puppo, cap de sèrie número 1. El partit es va concloure en dos sets: 6 / 4 7 / 6. Les dues parelles ens van donar una molt bona lluita finalment guanyada per la parella franco-espanyola.

Jérémy Scatena es converteix en el primer francès a guanyar una competició APT Padel Gira. Com pugues veure-ho en aquest vídeo, va estar especialment content després del partit!