Jeremy Scatena instal·lat al rànquing internacional dels 100 millors amb bons resultats Premier Padel i el FIP. Des de Copa del Món de Dubai, el francès anuncia moltes exclusives a Padel Magazine.

"Segur Premier Padel Em sento bé, no com a França..."

Lorenzo Lecci López: Estem a Dubai. És un nou Mundial per a tu. Sentim fervor padel ICI.

Jérémy Scatena: “Sí, vaig començar el 2008 al Canadà. Són molts mons, i crec que estic més al final que al començament de la meva carrera professional. Intento aprofitar-ho al màxim".

“Aquí el padel està molt més desenvolupat que a Qatar, i veure aquest públic, m'anima. Jo diria que a Dubai hi ha tants clubs com a Barcelona”.

Lorenzo Lecci López: Et veiem en gran forma al circuit Premier Padel. Per què jugues tan bé en aquest circuit?

Jérémy Scatena: "No et mentiré. Encès Premier Padel, Em sento bé. Els argentins, espanyols o italians em pregunten per mi, m'entenc molt bé amb ells. És com si trobés la meva família, i estic feliç. Després a França, no em trobo bé, la gent no és agradable, i això no em fa venir ganes de tornar-hi i fer l'esforç. A Gran Canària, per exemple, hi havia 400 persones a les grades animant-me i corejant el meu nom.

"M'implicaré políticament"

Lorenzo Lecci López: Has renunciat a l'APT? Padel Torre?

Jérémy Scatena: “Sí completament. Crec que el futur padel està amb Premier Padel i el FIP. De moment, encara hi ha una mica de guerra, però ho veiem en el discurs de Premier Padel i PPA que la porta està oberta perquè el WPT organitzi les etapes del circuit principal, mentre que el contrari no és cert. Per això el futur de padel està a Premier, i estic 100% convençut que és una bona cosa per al padel".

"Vaig a implicar-me políticament per tornar les coses al seu bon camí. El circuit es va posar en marxa molt ràpid i hi ha coses que no estan bé.

Lorenzo Lecci López: Implicar-se políticament? Vols entrar al PPA?

Jérémy Scatena: "Sí! Això és tot, em vaig presentar i crec que ho farà. Representarà jugadors de 60 a 70 anys, i tots els jugadors francesos. Això em permetrà tenir algunes respostes, i també saber què passarà.

"No tot és transparent, però sabem coses. Per exemple, el contracte de Premier Padel, no el podeu emetre públicament perquè el WPT no el reculli. Hem d'explicar aquest tipus de coses, perquè aleshores els jugadors pensen que amaguem alguna cosa, però de fet, tots els jugadors poden mirar el contracte des de l'ordinador de l'advocat de la PPA, i ho podem consultar amb el seu propi advocat. Tot es pot llegir, tot és visible”.

Quatre homes per dues places

Lorenzo Lecci López: Així que li faré una pregunta al polític en què us heu convertit! Què et sembla haver de jugar dos partits el mateix dia perquè hi ha un grup de 5?

Jérémy Scatena:“En matèria d'equitat esportiva, els dos equips també jugaran al matí. És a dir que el Paraguai, com nosaltres França, tindrà un altre enfrontament al matí abans d'enfrontar-nos. Ja està ben fet. Aleshores, tenim la sort de tenir 8 jugadors competitius, així que aconseguim parar atenció a tothom. El partit contra el Paraguai serà el gran partit per a nosaltres”.

Lorenzo Lecci López: Heu decidit junts qui jugarà contra Qatar?

Jérémy Scatena: “Has de saber que en la ment de l'entrenador hi ha quatre jugadors indestructibles que són Tison, Bergeron, Blanqué i Leygue. Aleshores som quatre per dos llocs. Espero estar al marcador!"

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !