Julien Seurin i Adrien Maigret mirar enrere la seva derrota a la primera volta de P2 a Bordeus contra Víctor Mena i Francisco Ramírez (6/2, 6/4)

Preparació no òptima

Adrien : “Acabo de sortir de dues setmanes on em vaig lesionar. Vaig tenir molt mal d'esquena quan vaig arribar al curs, després em vaig lesionar la natja esquerra, i fa dues setmanes, abans de marxar cap a Hamburg, em vaig lesionar el panxell dret. No vaig fer Hamburg i no estava segur d'aquest torneig a Bordeus, però vaig intentar cuidar-me al màxim i només ahir vaig poder tornar a jugar durant l'entrenament a les pistes laterals.

Vaig començar el partit amb poca confiança, vaig trigar una estona a arribar. Després va ser una mica millor a la segona, vam tenir ocasions, però contra jugadors així, que estan acostumats a jugar a aquest nivell en aquelles pistes... No s'espanten quan tenen punts de break, també van salvar el boles bé, hem comès alguns petits errors. Podríem haver aguantat almenys el segon, potser mereixíem desbloquejar, intentar aguantar, anar a un desempat, però avui són més forts que nosaltres, no hi ha res a dir.

Seurin Maigret Bordeus

Personalment, necessito recuperar una mica la forma física. No amagaré el fet que també vaig aprendre no fa gaire que seria pare, així que potser també hi va haver una reacció després d'això. Però bé, ja estic content d'estar en aquesta pista. Gràcies de nou a tota l'organització Betclic Premier Padel P2, a Jean-Thomas Peyrou i Benjamin Tison que em van donar el comodí.

Encara hem intentat gaudir-nos, encara que no fos al 100%, però avui he intentat donar-ho tot en qualsevol cas”.

Molt decebut…

Juliano : “La majoria estic molt decebut perquè fa dues o tres setmanes que entreno molt bé i des que vaig arribar aquí, fins i tot ahir, no he tingut gaire bones sensacions. Tenint en compte la pista, la bellesa de l'Arena, volem fer-ho bé, fer-ho millor, i en definitiva és complicat però són moments que hem de gestionar. No vam fer un gran partit, però finalment vam tenir ocasions i crec que almenys podem fer-ho millor en els nostres jocs de servei. Breaker potser una vegada, aconseguir un tie-break o potser un set sense jugar bé. 

I és allà on aconseguiran guanyar punts, partits, fent dos o tres errors, però se'n sortiran, i al final, les coses no ens surten massa bé. Personalment, estic decebut amb les sensacions i el nivell general de joc. Adrien, sabia que potser no estava necessàriament molt bé físicament i potser devia a mi aconseguir ocupar més espai, encendre una mica aquesta part i intentar entrar-hi realment, però no ho vaig aconseguir. ”

La continuació

Adrien : “Tinc permís per jugar, no hi ha cap problema, sinó no hauria vingut. El fisioterapeuta em va dir que podia jugar, que no hi havia cap problema. Allà, crec que em prendré una mica de temps per tornar físicament i preparar-me si em convoquen a la selecció francesa per a l'Eurocopa. Aquest és un objectiu important per a mi. 

Ja saps com m'encanta aquest tipus de competicions i m'encanta defensar els colors del meu país. Intentaré posar-me en forma per a aquesta competició si sóc seleccionat. I si no sóc seleccionat, no importa, estaré darrere dels meus amics perquè arribin el més lluny possible. Amb Julien tenim dos grans objectius al setembre: el Campionat de França i Roland-Garros. Necessito tornar a la cadira, ara no sóc molt jove, així que potser necessito perdre una mica de pes i anar a entrenar una mica més”. 

“Primer em cuidaré bé per estar al 100%, perquè és cert que és una mica frustrant. Hem estat jugant dos tornejos entre Barcelona i aquest on el problema és al meu cap. Com sé que no necessàriament estic al màxim, sóc una mica psicòtic al principi, dubto una mica, trobo a faltar els meus lobs. Després del segon em trobo millor i el partit comença a equilibrar-se una mica, però bé, ja és massa tard. Has d'estar al màxim des dels primers partits".

L'entrevista en la seva totalitat:

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.