Stephanie Cohen-Aloro, recentment nomenat director Padel a la Federació Francesa de Tennis (FFT), ve al nostre micròfon per parlar del seu nou paper.

Accelerar el desenvolupament de padel

“El meu objectiu és accelerar el desenvolupament de padel, perquè es desenvolupa gairebé sense nosaltres. Era imprescindible girar la cantonada. El que m'agrada d'aquesta nova missió és desenvolupar coses. Després de la meva carrera al tennis, vaig treballar deu anys a l'hoteleria, en l'empresa, fet que em va permetre formar-me i aprendre molt en gestió de projectes, gestió de pressupostos, gestió d'equips, desenvolupament de productes, satisfacció i satisfacció dels requisits dels clients. Sempre he mantingut un vincle amb el tennis sent també director de torneig.

El que m'entusiasma és el desenvolupament de productes, començant gairebé des d'una pàgina en blanc i treballant en equip.

En el meu paper actual, hem d'ajudar a estructurar el padel als territoris i desenvolupar tant la pràctica d'alt nivell com l'oci en els clubs.

Tinc un equip complementari amb experts com Benjamin Tison, per estructurar la part d'alt nivell i la formació dels nostres joves i professors. Benjamin aporta una gran experiència padel, especialment en formació i alt nivell. El nostre objectiu és formar jugadors d'alt nivell. Tenim previst crear un Centre Nacional per padel.

Stéphane Berrafato s'encarrega del desenvolupament i la competència. Treballa en competicions nacionals i internacionals i desenvolupament de tornejos. Stéphane ho sap padel, ha fet una feina considerable durant diversos anys per al padel, és fantàstic tenir-lo al meu costat.

La meva experiència empresarial m'ajuda a intentar estructurar la nostra visió i seguir els nostres projectes amb alegria i bon humor.”

Fes-ho padel un esport important a França

“Jugo una mica padel, però estic més centrat en el desenvolupament d'aquest esport que en la meva pròpia progressió. El meu objectiu actual és desenvolupar l'esport amb el meu equip, centrant-me en les infraestructures, el desenvolupament del club, la formació dels nostres joves i la competició.

Estem en procés d'estructuració padel, amb l'objectiu d'augmentar el nombre de llicenciataris i d'infraestructures.

L'important és estructurar el padel a França, per seguir desenvolupant la infraestructura, l'oferta docent i l'alt nivell. És fonamental desenvolupar escoles de padel i educar els nens sobre aquest esport. Volem que els pares tinguin en compte padel com a esport de primera elecció. S'ha d'introduir als nens padel per desenvolupar els nostres talents futurs".

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !