Dylan Guichard i Bastien Blanqué han decidit posar fi a la seva associació després de més d'un any junts. Una associació que haurà emocionat a molts aficionats amb resultats positius, de vegades propers a la gesta, com durant la Mèxic P1 contra Tino Libaak i Leo Augsburger. Tanmateix, els últims resultats han estat, sens dubte, decisius en aquesta presa de decisions, sobretot amb aquesta severa derrota a la 2a ronda de previa contra Aitor Garcia i Miguel Angel Sorbe.

blangué guichard

Aquesta separació ve, òbviament, del jugador més jove, Dylan Guichard. Bastien Blanqué encara no s'ha comunicat a les seves xarxes socials:

“Després d'un any amb Bastien Blanqué, vaig decidir acabar junts la nostra aventura. Evidentment, m'hauria agradat acabar amb millor nota que aquesta P1 a Màlaga, no com el que hem pogut fer.

Mai és fàcil fer aquest tipus de publicacions, va ser el període més important de la meva jove carrera, i sempre us estaré agraït, meu Bast.

Em vas donar aquesta oportunitat, em vas donar la teva experiència, vaig aprendre molt i vaig progressar al teu costat, així que gràcies per això!

Et desitjo el millor en el teu futur projecte, surto d'aquest any junts, gran i amb un amic.

Per la meva banda, crec que he fet el truc, el plaer al camp ja no era el mateix, necessito descobrir altres coses.

La temporada encara és llarga".

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.