Recentment graduat com a professor de padel, va anar al micròfon de l'exfutbolista internacional francès Sylvain Wiltord Padel Magazine quan Greenweez Paris Premier Padel Major, després del partit d'exhibició en què va participar al costat de Ben Tison, Cyril Hanouna i Arnaud Clément.

Wiltord Clément cadira asseguda exposició 2022 Roland Garros

"Jugar al central és extraordinari"

Padel Magazine : Després de jugar el partit d'exhibició al Chatrier de Roland-Garros, teniu un programa en altres grans "arenes"?

Sylvain Wiltord : "No, no hi ha cap programa. La idea és intentar divertir-se tantes vegades com sigui possible en tots els terrenys de padel.

És cert que allà tinc la possibilitat de jugar al central, és extraordinari. Ara, al meu nivell petit, faré petits P100, petits P250... un petit progrés, però realment hi havia una gran pantalla.

Vaig festejar, només era kiff i aquest és l'esperit padel. "

"Si puc ajudar-los a progressar en aquest esport, n'estaré orgullós"

Padel Magazine : Ara ets professor de padel. Com has arribat fins aquí?

Sylvain : “És cert que tothom m'estava esperant en un camp de futbol com a entrenador... però com deia abans, la meva passió pel tennis es va imposar. Em va encantar treballar amb equips educatius al tennis, després, per desgràcia, em vaig lesionar i em vaig fer càrrec del padel.

Vaig aprovar un diploma i estic molt, molt orgullós. És cert que és en un altre àmbit, vaig aprendre coses extraordinàries durant sis mesos i em va fer bé. Això és el que vull donar a la gent: compartir amb molta humilitat i que la gent estimi padel. Si puc ajudar-los a progressar en aquest esport, n'estaré molt orgullós. »

“El futbol ens ajuda padel però..."

Padel Magazine : Gràcies al futbol, ​​vas tenir les habilitats per ser professor de futbol? padel i tens alguns actius a la butxaca?

Sylvain: “Sí perquè és cert que el futbol ens ajuda. Tinc bones cames, tinc una sensació d'anticipació que em permet anticipar-me a certs cops.

Però el padel és molt, molt tècnic, així que no sempre és fàcil.

Així que hi ha alguns avantatges relacionats amb el futbol, ​​però res millor que l'entrenament, la tècnica...

Seguiré aprenent, seguiré entrenant i intentaré progressar així una mica a la classificació. »

Padel Magazine : Sylvain Wiltord a Espanya per seguir avançant, es pot fer?

Sylvain: « No de seguida... ja avançarem a França i ja ho veurem més endavant. Per què no fer pràctiques allà, perquè sabem que és el país de? padel ! "

L'entrevista està disponible en vídeo, aquí mateix:

Nasser Hoverini

Apassionat del futbol, ​​vaig descobrir el padel el 2019. Des de llavors, ha estat un amor boig amb aquest esport fins al punt d’abandonar el meu esport favorit.