Le Club de Tennis Marignier va organitzar el seu primer P500 el cap de setmana del 16 al 18 de juliol. Aquí teniu un petit comentari sobre la celebració d’aquest torneig esperat per molts jugadors.

Acompanyats durant tot el cap de setmana per un sol ardent, 18 equips van lluitar per guanyar el primer torneig de la categoria P500 organitzat a Marignier.

Un molt bon nivell a partir del dissabte amb trobades properes. Una participació significativa durant tot el cap de setmana de parelles procedents de tota la regió: Lió, Grenoble, Chambéry, Thonon, Annecy, Seynod, Annemasse i Marignier, per descomptat.

Així és com va anar el torneig: una piscina el divendres al vespre, TMC de 12 equips el dissabte seguit de ¼, 1/2 i final el diumenge.

Cada jugador va poder apreciar l’organització i l’amabilitat del club, ja fos pel que fa als camps o a la competició. Però sobretot la marca del club: el seu entusiasme per proporcionar un ambient a nivell de l'esdeveniment.

Il·lustració de l'ambient a TC Marignier

Aquests són els resultats del P500:

Guanyadors: Christophe Montcharmon (Marignier) i Thomas Fabre (Archamps Bossey i una mica de Marignier)

Finalistes: Clément Arcangeli (La Tronche) i Vincent Battistella (Chambéry)

3º : Benjamin Martin (Esperit Padel Lió) i Martin Poirieux (Montbrison)

4º : Laurent Desbiolles (Marignier) i Allan Cally (Marignier)

Font: Facebook TC Marignier