Nicolas Binisti i Alessio Romoli, un francès i un italià que viuen a Tenerife a la festa padel i tennis de platja en tornejos d’aficionats.

Dos premis molt diferents!

Nicolas fa quatre anys que viu a Tenerife i està molt orgullós d'anunciar la seva ràtio del 4% de les victòries del torneig a terres espanyoles. Per descomptat, només ha participat en dues competicions fins ara, però no té intenció de parar-hi. Amb ell, l’italià Alessio Romoli prové de guanyar el seu primer torneig després de 4 fallades a la final !

Els dos homes que es va conèixer al tennis de platja fa vuit mesos van participar per primera vegada en un torneig de platja en què van perdre a les semifinals.

Van aprofitar un torneig organitzat aquest cap de setmana pel club Activate Padel, per provar sort junts a padel. Es juga un torneig amistós en un set guanyador, amb punt d'or a 40 A. !

Un format de grups de 5 parelles amb els primers 2 de cada grup classificats per als quarts. El torneig va començar molt bé per a ells amb dues primeres rondes guanyades el 6/0! Preparació perfecta per als següents partits i per guanyar confiança!

Un gran dia a Activate Padel i una primera per a Alessio!

Pel seu primer torneig padel junts, els dos amics demostren una bona complementarietat i una bona comprensió a la pista. A la final, els inicis són complicats ja que estan trencats des del principi, Alessio ja veu l’espectre d’una 5a derrota a la final. L'italià comença a creure que està maleït però la parella franco-italiana els va donar l'esquena, abans de pujar la marxa i guanyar el partit 6/4!

victòria de tenerife padel nicolas binisti

Nicolas Binisti es queda invicte a Tenerife, i la seva parella és finalment al primer pas del podi! Més enllà del resultat, és evidentment el plaer de passar un gran dia en torneigs no aprovats, gaudir del sol i de bons moments amb la resta de participants.

Mai veurem Nicolas i Alessio al WPT, però això és especialment el padel, diverteix-te qualsevol nivell i comparteix bons moments gràcies a aquesta activitat social i divertida! I per això, els dos amics volen donar les gràcies al club Activate Padel per l'organització d'aquest meravellós dia!