Thierry omeyer, del Team Red Julien Seurin ens va donar uns minuts per explicar-nos l'esdeveniment de la Betclic Remontada Padel.

Entusiasta dels esports de raqueta

Vaig descobrir el padel fa uns anys, després d'aturar la meva carrera com a jugador professional d'handbol fa quatre anys. Vaig veure aquest esport per primera vegada a les xarxes socials, vaig tenir l'oportunitat de provar-lo i ràpidament em va agradar. Jo havia jugat una mica a tennis quan era petit, sóc molt aficionat a les raquetes, però sobretot aficionat a padel.

Juga a padel, als peus de la Torre Eiffel

L'entorn és súper maco, als peus de la Torre Eiffel és molt bonic! Vaig veure el primer partit al costat del meu entrenador Julien Seurin. Estava tancat amb unes bones sutures. Aquest és realment l'interès de padel : diverteix-te ràpidament i diverteix-te al camp!

Léa Deutsch

Apassionat Padel des del 2018 amb nombroses experiències en comunicació i creació de continguts, vull compartir amb vosaltres la meva passió a través dels meus escrits.