Benjamin Tison està al núvol nou. El francès es classifica per a un nou empat amb Teo Zapata. Va al micròfon Padel Magazine tan bon punt surt del tribunal.

Un primer vuitè?

Lorenzo Lecci López: Sisena taula aquesta temporada! És increïble el que estàs fent amb en Teo.

Benjamin Tison :"Està clar. Això passa després d'un període en què estàvem una mica pitjor, encara que cada vegada perdíem contra molt bons jugadors. Ara som la primera llavor de previas i hem d'assumir. Avui hem fet dos partits molt bons. Vaig tocar la pilota una mica menys però vaig saber ser bo quan la tocava. En Teo va jugar molt bé."

"Vaig dir que el meu objectiu era fer un vuitè, i espero que sigui en aquest torneig no gaire lluny de casa amb el meu petit Lorenzo que és a casa!"

M'agrada el joc!

Lorenzo Lecci Lopez: Dius que no has colpejat massa la pilota, crec que en el segon t'han ficat a la nevera!

Benjamin Tison :“Sí, sí, estava una mica a la nevera. Vaig fer molt bé la meva graella, i bàsicament vaig sortir bé. Vaig fer molts guanyadors sense cometre molts errors no forçats. Estic molt feliç avui".

Lorenzo Lecci López: Aquesta temporada t'has convertit en un jugador clau en previa perquè pots convertir aquest tipus de partit al teu favor.

Benjamin Tison : "És bonic, no sé si és tan dolent, però estic fent una molt bona temporada. El millor, sens dubte, i és difícil de dir. Sóc molt exigent amb mi mateix. Gemec, però estic fent el meu sisè quadre, és excepcional.

Lorenzo Lecci López: Demà a la pista central en la tercera rotació de 9:30h contra Lijo/Ruiz. És assequible, no?

Benjamin Tison :"Ruiz o Lijo a la dreta... Passi el que passi, és un joc que m'agrada a la pista central!"

Per veure més coses del francès, mireu l'entrevista realitzada a Roma.

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !