Centra't avui Tom Pandora, l'autor de la cançó “Joue la comme Galán”, que va decidir estrenar la seva Canal de YouTube del mateix nom.

Fan de Galán

La meva passió per padel va ser el catalitzador d'aquesta nova aventura que vaig anomenar Play it like Galán. Com a fan d'Ale Galán, no he trobat millor. Va ser per a mi (i el padel òbviament) una font inesgotable d'inspiració per afrontar nous reptes esportius després d'un període difícil de la meva vida.

Juga-ho com si Galán no fos només un canal de YouTube al padel. M'agradaria oferir una immersió en el viatge d'un jugador aficionat a la recerca de la millora, que no té la possibilitat d'anar a entrenar a Espanya. La idea és mostrar com el Sr. Tothom que estima padel pot millorar amb el que té disponible. Vaig optar per compartir aquesta aventura d'una manera entretinguda, creativa i sobretot, autèntica. Com a persona creativa, escric novel·les, faig música, vídeos, tenia ganes de col·locar-ho tot en aquest canal.

Diverses mides

En aquesta aventura, vull explorar diverses dimensions del món de padel :

  • Formació inspirada: Amb sessions dirigides pels eminents entrenadors Moises Benavente Miana i Marcos López, porto l'esperit espanyol als meus entrenaments, compartint els secrets que han donat forma a les actuacions de jugadors de renom com Juan Lebron, Stupa i Di Nenno.
  • Potència i rendiment: Em submerjo en la importància de la nutrició en progressió padel, oferint consells pràctics per mantenir un cos en perfecte estat i preparat per actuar.
  • Vlogs del torneig: des de moments emocionants dels tornejos P250 i P500 fins a esdeveniments més informals de P100 o mixtes amb amics, la meva parella i altres companys de joc. Cada vídeo captura l'essència del joc i la companyonia.
  • Creativitat en acció : Sóc un artista creatiu i cada vídeo és una obra narrativa única, fusionant música original (per a cada vídeo crearé música que després estarà disponible a totes les plataformes de streaming), escriptura immersiva i perspectiva cinematogràfica. Sempre amb un toc divertit per entretenir, és clar.

Objectius diversos

Els altres objectius de la cadena amb total transparència. : 

  • Adidas Padel : Espero poder arribar a prou gent a través d'aquest canal per obtenir una associació amb ells. Sé que el meu nivell d'esportista no m'ho permetrà, perquè mai seré professional –i aquest no és l'objectiu–, però espero que el canal em pugui ajudar a aconseguir aquest objectiu.
  • 1 VS 1 amb Ale Galán: l'objectiu més boig, però també el més xulo, d'aquest canal és tornar a arribar a prou gent per permetre'm un dia jugar amb Ale Galán un a un. No per intentar vèncer-lo, siguem seriosos, sinó per passar-ho molt bé.

El meu objectiu amb Play it like Galán va més enllà de compartir un simple viatge esportiu. Vull demostrar com els fans padel pot esdevenir professional mentre roman a França. És una exploració personal i autèntica de la passió i la determinació necessàries per millorar contínuament.

Permet als fans identificar-se

Mai vaig pensar que crearia un canal de YouTube padel. En música, vídeo, comèdia, d'acord, però padel No. No ser ningú al món de padel, no vaig veure el sentit. Però va ser mentre parlava amb amics de padel, els germans Demidoff, als quals aprecio moltíssim, que vaig notar que no hi havia gaire contingut francès a la padel amateur. Que gent com Julien Seurin, Man Vives o fins i tot Léo Poulain ofereixen continguts, però en una dimensió inaccessible per als aficionats com nosaltres, que ens impedeix identificar-nos. Ells són els que em van empènyer a llançar aquest canal.

El seu fill com a inspiració

Com a creatiu, tinc moltes idees rebotant al meu cap, però he de raonar amb mi mateixa la major part del temps. Per al primer vídeo, tenia previst fer contingut com estem acostumats a veure a YouTube en el món de padel. Estant sol per rodar, filmar, mostrar els vídeos, vaig haver de fer programari. Però va anar en contra del meu costat creatiu.

Tornant a casa de la feina, al cotxe amb el meu fill de nou mesos al meu costat, vaig tocar música, era música de la pel·lícula Space Jam. El meu petit va començar a agitar els braços. El vaig mirar i vaig dir: “Mira, el pare ho farà així quan surti al camp. World Padel Tour jugar amb Galantico”. Vaig simular entrar al camp saludant el públic, etc. En aquell moment vaig entendre que havia d'anar en aquesta direcció pels meus vídeos.

La introducció al meu primer vídeo estava configurada. I la resta va fluir naturalment.

Ale va conquerir

Al meu entorn de padel, diverses persones em treuen la lletra, és genial veure aquest entusiasme al voltant del meu deliri a la padel i Galán. Tothom em diu Galán. A més, vaig saber per la germana d'Ale Galán, l'Alba, que havia vist el vídeo i la cançó. Segons ell, va trobar la música molt maca i el vídeo genial. 

Però com que no m'ha tornat directament, veig que encara em queda molta feina per fer pel que fa a la notorietat perquè l'Ale es prengui seriosament. Als seus ulls, amb aquest clip (sabent que estava al meu nivell zero de padel), només sóc un fan (una mica nerd) que es diverteix. I el dia que faci un tu a tu amb ell amb el patrocini d'Adidas serà una gran recompensa, però sobretot un plaer màxim.

Crèdits fotogràfics: Maurice Photography.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !

etiquetes