Amb motiu de la conferència de Humà Padel obert que es va celebrar el dijous 11 de maig de 2023 a Tolosa, Tony Parker va tornar a l'elecció de la ciutat de Tolosa per acollir aquest esdeveniment o el seu partit al padel.

Tolosa, ciutat esportiva

“Estic a Tolosa per presentar la segona edició. Vam tenir una primera edició que va ser molt satisfactòria, més enllà de les nostres expectatives amb 10 persones en 000 dies. Molt suport també de la ciutat de Tolosa, a més de tota la gent que ens va donar suport, així que era normal que tornéssim a fer aquesta segona edició aquí. I aquí està, ja està fet, us vam presentar què farem aviat.

Tolosa, sabem que és una ciutat esportiva. També hi ha la proximitat a Espanya que va fer de Tolosa el lloc ideal per començar un torneig com aquest. I ho vam veure l'any passat amb un suport increïble, i aquest any, crec que no tindrem cap problema perquè vinguin 15 persones.

Ja estem a les 10 entrades venudes un mes abans de l'esdeveniment. Va molt bé i podeu veure el suport de tothom aquí".

Tony Parker Robin Haziza
MANTOVANI MICHEL

Un campió de bàsquet padel

“És l'esport que més practico des que em vaig jubilar. És molt accessible, és divertit, així que quan el meu advocat em va presentar a Robin Haziza per intentar organitzar la World Padel Tour a França, em vaig dir que és un esport en creixement i per què no invertir-hi. Volia participar, portar la meva petita pedra a l'edifici en el desenvolupament d'aquest esport a França.

Progresso cada dia. M'encanta entrenar, jugo cada setmana. Però és clar, quan comences, es necessita temps, però em fa molt de gust. També tinc la sort de poder jugar amb els professionals a França o a Espanya, perquè vaig a Espanya amb regularitat, allà són els millors jugadors francesos. Així doncs, gràcies a la Robin, que me'ls va presentar, jugo amb ells i, per tant, inevitablement, progressem més ràpid quan juguem amb els millors del món.

Dreta o esquerra, m'agraden totes dues. A més, cada cop li dic a Robin que canviï, perquè normalment només ens hem de quedar d'un costat, però m'agrada molt jugar als dos bàndols per poder progressar.

Al tennis, es necessita una mica de temps abans d'obtenir plaer. Si no ets bo en el tennis, és complicat. O si jugues contra algú que no sap jugar a tennis, no t'estàs divertint. Mentre a padel, és diferent ja que és dos contra dos. Sempre pots tenir un jugador que sigui més fort i un jugador més feble, així que encara et diverteixes jugant !"

Crèdits fotogràfics: TBS Education

Eleonore Coulibaly

Quin plaer ser periodista enmig del padel, un esport atractiu en creixement. Espero que gaudiu del contingut ofert. Ens veiem aviat potser a les pistes!