Campionat d'Occitània: tornen Andreoletti i Damiano

Aquest cap de setmana s'han celebrat els campionats autonòmics de padel. A Occitània, van tenir lloc a WinWin Padel Club Hauts-de-Nimes. I entre les dones, van ser Laurence Andreoletti i Élodie Damiano les que es van classificar els campionats de França que tindran lloc del 22 al 24 de setembre al 4Padel De Tolosa.

Una lluita aferrissada

Tot i que tot podria haver acabat a les semifinals contra Stepien / Merah, la parella Andreoletti / Damiano va capgirar l'encontre amb experiència. Liderat 6/4, 2/6, 2/5 pel cap de sèrie 5, fins i tot salvant un punt de partit en aquest tercer set, i acabant guanyant 7/5 en aquesta ronda decisiva després d'una magnífica lluita.

A la final, Laurence Andreoletti, exnúmero 20 francès i Élodie Damiano, número 3 el 2017 es van enfrontar al cap de sèrie número 1 format per Sylvie Piau (número 42) i Ophélie Wuithier (núm. 39). I després de sortir del no-res a les semis, la parella local Andreoletti/Damiano va guanyar el primer set 6/4. Continuant amb el seu impuls, Elodie i Laurence van liderar 4/2 al segon set, però al no convertir les seves pilotes de 5/2, van acabar deixant que la parella Piau/Wuithier tornés i guanyava el segon set 6/4. La classificació es va jugar finalment en el partit decisiu del tercer set. I va ser Élodie Damiano qui va venir a segellar el destí del partit amb una jugada guanyadora per guanyar el tie-break per 7-5. Resultat final: 6/4, 4/6, 7/6 (5).

"Realment no esperàvem arribar al final", va explicar Élodie Damiano a Midi Libre. Després d'haver estat campions del Gard, i ara campions d'Occitània, els retornats voldran crear una sorpresa durant els campionats de França del proper setembre.