Un primer P100 Padel-Una butaca d'èxit a Blois

Com a preàmbul d'una competició de paratennis a Blois, va tenir lloc la 1a edició del torneig padel-butaca a les pistes Vall del Loira Padel.

Organitzat per la Ligue Centre Val de Loire i per CD 41, aquesta competició va reunir sis parells que van competir pel trofeu jugant de 3 a 4 partits cadascun. Un P100 aclamat per diversos top 10 francesos!

A la final, els dos equips cap de sèrie, formats per 4 jugadors classificats entre els 10 primers francesos, s'han enfrontat en un partit molt ajustat, acabant amb el menor desnivell (10/8 al super tie-break).

Kevin Piette, associat a Sébastien Husser-Walther, va guanyar aquest primer títol de Blésois en batre Laurent Giammartini et François Heyraud. Puntuació final: 6/2 4/6 10/8.

La resta del circuit padel-La butaca està prevista per al mes de maig, per preparar-la primer campionat de França padel-butaca !