Ignacio Archieri i Luca Santino Cortese va fer història en convertir-se en els primers guanyadors d'a Júnior APT després de guanyar la final 6/2 6/2 contra Samuel Rodríguez i Sebastían Rodríguez.

Ignacio i Lucas van guanyar molt clarament en un torneig on no van perdre ni un set:

• Huits de final: 7/6 6/0 contra Retamozo-Bastos.
  • Quarts de final: 7/5 7/6 contra Marcial-Kviatkovski.
  • Mitja: 6/3 7/6 a Di Francesco-Molina.
  • Final: 6/2 6/2 a Rodríguez-Rodríguez.

Amb aquesta gesta, Archieri-Santino també aconsegueix un lloc assegurat al sorteig final d'Asunción Future, que comença just després del Junior. Monte Carlo International Sports oferirà als campions un viatge amb totes les despeses pagades per participar en un torneig APT Padel Gira.

Aquests jugadors tenen entre 16 i 18 anys, però ja ens ofereixen punts espectaculars com aquestes grans sortides par 3.

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !