Després de les polèmiques de la final de Brussel·les, els àrbitres de Premier Padel seguir sent en el punt de mira. I no necessàriament per les raons correctes...

Durant la bonica lluita guanyada ahir a les Sevilla de Miguel Yanguas i Javi Garrido (6/4 7/6) contra Jaime “Chipi” Muñoz i Javi Garcia, una decisió arbitral semblava totalment lunar.

Aquesta és la situació: després d'un cop de Garcia, Garrido recupera la pilota mentre evita tocar la xarxa a l'últim minut. L'andalús, en un acte d'equilibri, es queda enganxat a la xarxa i durant el següent xut passa la raqueta al camp contrari per enviar la pilota per 4. Com segur que sabeu, està prohibit passar la raqueta als contraris en un tir en directe. , i davant la no reacció de l'àrbitre, Muñoz demana lògicament el vídeo.

El problema és que el videoàrbitre repetirà el tir anterior, la qual cosa òbviament és vàlida ja que és possible passar la pala al costat contrari quan la pilota ve del nostre camp (ja sigui després de la copa o durant l'amortiment retro)! Així que a partir de la part equivocada del punt a analitzar, els àrbitres donaran el punt al 6è cap de sèrie... Un error arbitral molt gran que també es va produir en un moment important, quan Garrido i Yanguas estaven servint per guanyar el primer. conjunt…

Creus, com diuen molts seguidors a les xarxes socials, que l'arbitratge del WPT va ser millor que el de? Premier Padel ?

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !