Els "joves" Yanis Muesser i Simon Wagner guanyen el seu primer torneig padel de la categoria P1000 a l'Open 4Padel Estrasburg de Cupra.

Un torneig durant el qual els locals no hauran perdut ni un set!

A la final, tot i ser forasters en el partit entre ells i Yann Auradou i Maxime Forcin, Wagner i Muesser van ser especialment durs.

El cap de sèrie 2 del torneig va fer un descans en el millor dels moments, a 5 a tot arreu, abans de confirmar i guanyar el primer set 7/5.

A la segona volta, els joves van continuar amb el seu impuls. Molt consistents durant tot el partit, van guanyar en dos sets: 7/5 6/3.

Una molt bona actuació per a Simon i Yanis, que ara estarem esperant al capdavant en els propers tornejos!