Wendy Barsotti va patir una luxació a l'espatlla dreta P1000 de en tota Padel Sports. Per tant, el jugador francès no podrà participar en les pràctiques de l'equip francès per al Mundial.

Vaig sentir un clac

Padel Magazine : T'acabes de luxar l'espatlla, explica'ns què va passar?

Wendy Barsotti:"Jo estava jugant a l'esquerra durant l'All In P1000 Padel Esports, com en aquella època. Vaig pensar que encara tenia una espatlla forta, però gens..."

"En un esclat vaig sentir un clic i la meva espatlla va decidir dislocar-me, per sort va tornar al seu lloc sol 10 segons després, però això va ser suficient per danyar els lligaments... Podem dir que és una temporada que no acaba a dalt."

Mirant cap al futur

Padel Magazine : Aquesta lesió tindrà, doncs, una conseqüència a molt curt termini, és a dir, les pràctiques a l'equip de França...

Wendy Barsotti:"Exact. Vaig veure el meu metge i em va posar en tancament total durant tres setmanes, el moment de curar-me. Així que vaig trucar a l'entrenador Robin Haziza per dir-li que aquest any no podré assistir al camp de selecció.

Padel Magazine : …Però també als Mundials? I els campionats de França?

Wendy Barsotti:“No em vull projectar tan lluny, estic pendent de saber si em tracten bé l'espatlla. I el principal no hi és, veig més lluny i em projecte cap a una nova temporada completa.

“Aquesta temporada ha estat complicada. Aquesta lesió marca la renovació d'alguna cosa bonica. Vaig anar a Espanya per permetre'm fer un pas endavant en el meu joc i els meus objectius. Estic mirant cap al futur!"

martin barsotti monaco

Les meves ambicions no canvien

Padel Magazine : Com afrontes la recuperació i la temporada que ve? Heu trobat algun company per l'any vinent?

Wendy Barsotti:"Seguiré exactament el que em va dir el meu metge, no assumiré cap risc innecessari. És important per a mi curar-me perfectament per poder reprendre en les millors condicions possibles. Per això començo sessions de fisioteràpia per ajudar a la curació.
També vaig trucar a Marianne Vandaele, sóc una gran creient en la curació magnètica i ella és la millor per a això. El cos és increïble i amb la seva ajuda els miracles són possibles".

"Les meves ambicions no han canviat! Vull començar encara més la temporada 2023, el meu cos m'està enviant un missatge, m'escolto. El 2022 ha quedat enrere, espero el gran any que m'espera".

"Pel que fa a la recerca de parella, no va ser la meva prioritat just després de la lesió, però res em preocupa, tot arriba al punt qui sap esperar.e. "

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !

etiquetes