Després d'una temporada 2022 complicada, Wendy Barsotti, l'excomponent de la selecció de França, vol tornar a tastar els Campionats Internacionals... La número 5 francesa, que ara farà formar equip amb Élodie Invernon ens parla de les seves ambicions.

Hi va haver decepció, però avui torno a confiar en mi mateix

Ja era molta feina mental per deixar-me clar que patia una greu lesió, sobretot després d'una temporada molt complicada de gestionar. Un cop passada la decepció i la tristesa, em vaig fer càrrec i vaig prendre aquesta lesió com un missatge: havia de traçar una línia definitiva aquesta temporada i tirar endavant aquest projecte a Barcelona.

Vaig fer exàmens exhaustius per avaluar la gravetat i després vaig tenir en compte les directrius mèdiques per remuscular-me l'espatlla a fons per evitar cap recaiguda. 

Avui ja no tinc cap aprensió, he recuperat la confiança en el meu cos i estic preparat per tornar a jugar com abans. 

Un alt ritme de treball

Estic a Espanya des de setembre, així que vaig tenir una pretemporada molt seriosa a Barcelona amb el meu preparador mental Jean-Michel Pequery, el meu preparador físic Mariano Poda i el meu padel Xavi Figols i Nico Gavino. 

Em vaig imposar un gran ritme amb el físic i padel cada dia. Em dono tots els mitjans possibles per arribar-hi, estic impacient per trobar l'adrenalina de la competició el més aviat possible. 

La pretemporada va ser intensa però genial, em sento molt bé físicament, i la meva vida a Barcelona em fa molt bé. 

Tinc la sort de compartir-ho amb els meus companys de pis, ens ajudem molt i compartim les nostres experiències, la nostra formació i això em motiva encara més per tornar a actuar.

Elodie Invernon torna del servei mundial
Elodie Invernon, soci de Wendy Barsotti el 2023

Amb l'Elodie, ambicions comunes

Jugaré amb l'Élodie que també ha arribat fa poc a Barcelona. Començarem amb el P2000 de Bordeus i després volem evolucionar a l'A1 Padel i començar els FIP també. 

A més, just després del P2000, continuarem amb dos tornejos A1 Padel : Sevilla i Mònaco. 

Ara estic molt concentrat en el que està passant. Ja tinc ganes de trobar el gust de la competició així com el ritme, ja veig els beneficis del meu entrenament a Barcelona i veurem què passa.

Sempre tinc presents les ganes de reviure una experiència internacional!

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.