Wendy Barsotti i la seva parella espanyola Ana Fernandez De Osso ho són va perdre a la primera ronda de classificació enfrontant-se a Aguilar (65) / Manquillo (64) a la taula femenina. Ens diu la francesa.

El seu retorn al partit

Estic decebut, frustrat, perquè és el que li vaig dir a Robin (Haziza) al final del partit, em dic que hi ha bones fases però de fet tinc la impressió de no poder jugar mai el meu joc perquè a la D'altra banda, juguen molt bé, només envien avions i mai tens temps de posar realment el teu joc al seu lloc.

Després, encara em vaig divertir. Vaig tenir fases de joc en què estava content amb mi mateix perquè normalment hi ha alguns errors més. Vaig aconseguir tenir alguns punts positius, diguem-ne. Però és cert que quan mires el final del partit, veus 43 minuts, et dius “Vai, va massa ràpid”.  

La Carla m'havia avisat, les havia tocat amb la Jess i m'havia dit “Ja veuràs, va molt ràpid, has d'aconseguir calmar les coses, trencar el ritme”. I de fet, et dius “molt bé, faré lobs”, però t'envien fins i tot quan tu lobs. Sempre tenen temps per posicionar-se, jugues fort avall i t'envies un avió però costa molt trencar el ritme, francament, juguen molt bé i crec que a la seva edat, ho aconseguiran arribar lluny crec.

Estic content d'haver pogut jugar. La meva parella era molt agradable, em va fer sentir molt còmode."

Barsotti Bordeus P2

Preparació no ideal

Has de saber que vaig estar de vacances tota la setmana, i quan estic de vacances, no faig cap esport. Així que vaig estar a Còrsega, menjava llonganissa, menjava paté cada dia. I fa dos dies, encara era a Còrsega: vaig arribar ahir! Però bé, no em vaig sentir malament, almenys físicament. Però és cert que quan et prepares cada dia, és diferent. Però en qualsevol cas, per als meus seguidors, gràcies per mirar-me, m'ho vaig passar genial perquè és una oportunitat boja poder jugar amb aquestes noies i veure on ets i identificar les teves àrees de millora.

Tenir també una parella com la que tenia al meu costat, de fet, són coses molt estúpides, però durant tot el partit em deia que em prengui el temps entre punts. És estúpid, però és cert. Són experiències i moments que ens fan aprendre molt, així que estic molt content. És clar que estic frustrat de no haver marcat més partits, més punts, però això és per a la propera vegada.

Felicitats en tot cas a tots els organitzadors perquè francament, és un plaer boig jugar aquí. M'hi quedo uns dies, i després torno a entrenar. Hi ha FIP que se succeeixen a finals de juny a principis de juliol, així que continuarà a Itàlia, a Espanya, tot això...

Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.