Un any més, Alix Collombon i Jessica Castello van estar a punt de classificar-se per als quarts de final d'a World Padel Tour, però gairebé no va fallar.

El partit, però, havia començat bé per a la parella franco-espanyola, que es va avançar després d'un primer set molt ajustat (7/5). Però Virginia Riera i Pati Llaguno, cap de sèrie n°5, van donar un impuls al segon set, van guanyar 6/1.

La francesa i el seu "compi" encara s'hi podien creure a l'inici del 3e set, fent joc igualat amb la parella hispano-argentina, però el 6e El joc els va ser fatal, Jessica Castello va perdre el seu servei. Darrere, Riera i Llaguno han tornat a apretar el partit per trencar el 5-2. L'Alix va poder aguantar el seu servei i va tornar 3/5, però les favorites no van renunciar al seu joc de servei, assegurant-se el primer punt de partit. Puntuació final 5/7 6/1 6/3.

Una derrota lògica però frustrant per a Collombon i Castello, que un cop més no han anat lluny. Per als números 23 i 24 del món, aquesta és la sisena derrota d'enguany en els vuitens de final d'una prova del WPT, per tres classificacions a quarts de final i una a la final (durant el Tau Cerámica Mallorca Challenger ).