El maig passat es va celebrar per primera vegada un WPT Open a Bèlgica. Els organitzadors havien decidit posar-se en marxa per fer d'aquest torneig un esdeveniment increïble: una aposta reeixida!

De fet, aquesta competició que es va organitzar a la terminal de ferris Tour & Taxis va tenir un gran èxit. L'afició no va dubtar a omplir la grada per venir a donar suport a les estrelles de la padel global.

És natural que el World Padel Tour així com els organitzadors del torneig han decidit renovar l'experiència un cop més. La crema de padel El món es reunirà, doncs, del 23 al 30 d'abril de 2023 per fer un espectacle i posar estrelles als ulls dels nostres veïns belgues.

Per a la primera edició, Alejandro Galán i Juan Lebron havien guanyat la gran final enfrontant-se a Stupa i Lima en categoria masculina. Qui creus que sortirà amb la copa aquest any?