WPT Valladolid Master: el duel franco-espanyol per Castello / Collombon

Alix Collombon i Jessica Castello van guanyar en els vuitens de final World Padel Tour Valladolid Màster contra Léa Godallier i Teresa Navarro.

Sort del sorteig, teníem dret com el 2021 a un duel francoespanyol des de la primera volta del quadre principal de Valladolid. L'única diferència és que aquesta vegada Léa Godallier es va associar amb Teresa Navarro i no amb Ariadna Cañellas. Però com la temporada passada, Alix i Jessica van guanyar en dos sets.

De fet, Castello i Collombon van fer valer la seva classificació per a la seva entrada a la competició en aquest segon Màster de 2022, amb un èxit 6/2 6/4. Per tant, trobarem la parella franco-espanyola demà als vuitens de final contra la millor parella del món: Salazar / Triay! Una trobada on l'Alix i la Jessica no tindran res a perdre, i que amb tota probabilitat s'emetrà World Padel Tour TV.