Primer torneig del 2023 i ja una final per a Alejandra Salazar i Gemma Triay que van acabar el somni de Jessica Castello i Claudia Jensen.

El primer cap de sèrie era simplement massa fort per als jugadors que van eliminar la parella número 3 i 7 d'aquest Màster d'Abu Dhabi.

És possible que els desfavorits hagin jugat la seva sort amb força (com podeu veure ici et hi ha), els favorits del partit i de la competició van guanyar 6/4 i 6/2 i jugaran demà la seva sisena final consecutiva, a cavall entre els dos anys.

I es podien trobar una vegada més davant de Josepmaria i Sánchez, amb qui es van enfrontar 14 vegades a la final la temporada passada ! Però abans, les dorsals 2 hauran de dominar aquesta tarda Tamara Icardo i Virginia Riera.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !