WPT Abu Dhabi Master: primer títol per a Coello i Tapia!

Arturo Coello i Agustín Tapia donen un cop guanyant el World Padel Tour Mestre d'Abu Dhabi a costa de Lebron i Galan!

Com passa amb les noies, el cap de sèrie 2 es va emportar el millor del cap de sèrie 1 en la categoria masculina, i en sets directes, si us plau!

Per al seu primer torneig junts, els jugadors entrenats per Gustavo Pratto van respondre clarament. En aquesta final, van ser els primer a colpejar, abans de la resposta dels números 1 empeny les dues parelles al desempat. I en aquest partit decisiu, la parella hispano-argentina va demostrar un gran domini per posar-se al capdavant.

Visiblement avorrits pels tres partits seguits que van haver de jugar a Abu Dhabi, Lebron i Galan s'han mirat avui per dins, cometent faltes inusuals per a aquests dos grans campions. A la segona moto, Arturo i Agustín van poder establir el seu domini, domant a la perfecció les condicions lentes de la tarda dels Emirats.

Al final, el cap de sèrie 2 va guanyar 7/6 6/3 i ja va guanyar un primer títol. Per descomptat, recordarem que Coello i Tapia hauran guanyat el seu primer torneig junts, tot sense perdre ni un set!

Així que aniran a Doha plens de confiança, i ja semblen un espantaocells. Per la seva banda, els jugadors de Mariano Amat haurien d'arribar amb el ganivet entre les dents i, esperem, no massa contundents!