Gemma Triay i Alejandra Salazar van guanyar la final de la World Padel Tour Open d'Alacant. Van guanyar el seu tercer títol de la temporada.

Le quart enfrontament a la final de temporada entre les dues primeres parelles de la classificació ens va donar un partit molt interessant, amb voltes, suspens, i un excel·lent nivell de joc.

La Gemma Triay i l'Alejandra Salazar havien començat la trobada amb un esclat, però les seves subcampiones de la classificació han pogut donar l'esquena i han començat a imposar el seu joc des de l'inici de la segona volta. Recompensats per aquesta energia renovada, es van enganxar a un plató a tot arreu i van oferir un tercer conjunt al públic que va venir en gran nombre.

La ronda decisiva va veure un nou canvi de dinàmica, amb els números 1 liderant 5/0 i semblant que anaven cap al títol. Però Paula Josemaria i Ariana Sánchez no es van decepcionar i van començar a posar-se al dia. A 5/3 els jugadors d'Ovide es van oferir un punt de partit en un "punt decisiu" però després d'una lectura errònia d'Alejandra Salazar, que va pensar que una pilota d'Ari Sánchez era una falta, els números 2 es van trencar una altra vegada i semblaven capaços de tornar a la igualtat. . Però els que estan al capdavant del rànquing van demostrar que tenien una ment infal·lible i, malgrat aquest contratemps, finalment s'han acabat venjant de la parella que els havia guanyat a Vigo.

Resultat final 6/2 3/6 6/4 per Salazar i Triay que van guanyar el seu tercer títol de la temporada.

Ara per la final masculina, per seguir World Padel Tour TV.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !