Las Heras i Virseda van encapçalar el sisè cap de sèrie a Portugal. Ja no podem dir-ho de sorpresa, ja que fa temps que aquests jugadors estan en bona forma.

Després de guanyar el Calanda Challenger i FIP Platinum Veneto, Veronica Virseda i Barbara Las Heras continuen amb el seu impuls. De fet, per la seva entrada a la competició al WPT Cascais Open, les espanyoles van guanyar en dos sets (6/4 6/4) davant Delfi Brea i Tamara Icardo, cap de sèrie 6.

Una nova actuació escollida per aquests dos jugadors que actualment formen la setena parella de la Cursa i que es troben clarament en la carrera per un lloc a la Final Màster.

Demà Veronica i Barbara sortiran com a favorites davant Marta Talavan i Sofia Araujo, amb la mirada posada en un nou quart de final i uns quants punts més a la classificació. Si volen poder resistir la parella del moment, el madrileny i el local de l'etapa no tindran dret a error, ells que van necessitar tres sets per superar Clasca/Orsi: 4/6 6/1 6/2.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !