Paquito Navarro i Martin Di Nenno jugaran avui la seva vuitena final consecutiva a la Ciutat de Mèxic World Padel Tour !

Di Nenno / Navarro és la parella d'aquest final de temporada a la World Padel Tour. Siguin quines siguin les condicions, els jugadors de Rodri Ovide sempre aconsegueixen arribar a la final. Avui jugaran la seva vuitena final consecutiva a la Ciutat de Mèxic, i intentaran aconseguir un quart títol el 4.

En un partit que ens tindrà va oferir probablement el punt més llarg de la història del circuit, Paquito i Martin van eliminar Chingotto i Tello 6/3 6/4. Els argentins, que van remuntar a les semifinals, hauran lluitat bé però finalment perden després de més de 2h15 de joc.

Com des de l'inici de la competició, és la parella la que haurà sabut gestionar millor les condicions molt lentes, provocades per pilotes sense pressió, que haurà sabut guanyar. Gràcies a aquest èxit, Navarro i Di Nenno tindran l'oportunitat d'aconseguir el primer lloc de la Cursa aquest diumenge. Per això hauran de dominar Franco Stupaczuk i Alex Ruiz.

Els jugadors de Pozzoni havien començat molt malament davant Miguel Lamperti i Miguel Yanguas però van poder endreçar el llistó per donar-se la victòria: 2/6 6/2 6/1. Un èxit que posa fi als somnis de Lamperti de competir per la Final Master.

Stupa i Ruiz jugaran avui la seva cinquena final de l'any. Intentaran guanyar una segona coronació contra la parella que van vèncer a la final en el seu únic títol, va ser a Sardenya. Aleshores Paquito i Martin es van venjar a Còrdova, així que és la bellesa que se celebrarà avui a Mèxic! Inici de la reunió a les 14:00 hora local, és a dir, a les 21:00 a França.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !