Aquest diumenge al matí s'ha jugat a Palau Municipal d’Esports Vista Alegre la dama final de World Padel Tour Obert de Còrdova.

Això es va oposar a la parella Alejandra Salazar - Gemma Triay à Ariana Sanchez i Paula Josemaria.

Tant per dir un xoc dels titans, ja que es van oposar els parells números 1 i 2. Recordeu que Paula i Ari van tornar amb força després d’uns torneigs sense final. El català i l'extremeny van entrar a la pista amb la ràbia de guanyar.

Una batalla ferotge

Es va jugar un partit intens sota la mirada dels espectadors que van venir a assistir a una jornada de padel increïble.

Els 4 espanyols van cedir cop a cop des del començament del partit.

Per sorpresa de tots, va ser la parella número 2 la que finalment va guanyar el primer set en el tie-break.
Però va ser sense comptar amb la determinació i el talent dels dorsals 1, que aconsegueixen tornar al partit guanyant en un segon set encara pendent.

Al final d'una tercera ronda totalment esbojarrada on els 4 protagonistes no s'han rendit al camp, són els caps dels circuits els que superen els seus rivals de la jornada.

La parella Triay - Salazar es coronen campions del WPT Còrdova Open amb un resultat de 6-7 / 6-4 / 6-4. 19a victòria consecutiva i 5è títol consecutiu per a la parella d’aquest any 2021!

Final de cavallers

Ara és el torn masculí d’anar a la pista.

L'ocasió per a la parella Navarro - Di Nenno de participar en la seva cinquena final consecutiva.

La parella hispano-argentina sembla haver trobat la fórmula màgica per explotar els últims mesos, ara han d'aconseguir guanyant un segon títol el 2021.

Però aneu amb compte perquè al contrariAlejandro Ruiz i Franco Stupazcuk estan molt en forma després d'eliminar el número 1 aquest dissabte a les semifinals.

Un gran partit en perspectiva per seguir a la pàgina de Youtube del WPT.